We've released a new version of SermonCentral! Read the release notes here.
Text Illustrations
THE WORLD'S EASIEST TEST


1. How long did the hundred year war last?

2. Which country makes Panama hats?

3. What is Camel's hair brush made from?

4. In what month do Russians celebrate the October Revolution?

5. What was King George VI's first name?

6. What colour is a Purple Finch?

7. Where are Chinese Gooseberries from?

8. How long did the Thirty Years War last?



Answers?


1. How long did the hundred year war last?

Answer: 116 years, from 1337 to 1453.


2. Which country makes Panama hats?

Answer: Ecuador.


3. What is Camel's hair brush made from?

Answer: Squirrel fur.


4. In what month do Russians celebrate the October Revolution?

Answer: November. The Russian calendar was 13 days behind ours.


5. What was King George VI's first name?

Answer: Albert. In 1936 he respected the wish of Queen Victoria that no future king should ever be called Albert.


6. What colour is a Purple Finch?

Answer: Distinctively crimson.


7. Where are Chinese Gooseberries from?

Answer: New Zealand.


8. How long did the Thirty Years War last?

Answer: 30 years of course. 1618 to 1648.

Related Text Illustrations

Related Sermons

Browse All Media

Related Media


Applying Wisdom
SermonCentral
PowerPoint Template
Divine Direction
SermonCentral
PowerPoint Template